Follow us on

Az év logisztikai üzlete!

Az év logisztikai üzlete!

A HOPI s.r.o. frissen aláírt szerződésben kötelezte el magát, hogy hosszú távú, stratégiai együttműködést kezdjen a Nestlével! A közép- és kelet-európai összetett logisztikai szolgáltatásokról szóló tendert újonnan belépő partnerként nyerte meg cégünk. A stratégiai együttműködés közel 120 millió eurós összegű és 2020 végén kezdődik. Magában foglal raktározással, szállítással és értéknövelt szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységeket. Keretében egy újszerű logisztikai koncepció kerül kialakításra, melynek alapja a közép- és kelet-európai országok egy lokációról történő kiszolgálása. Az ellátóközpont és a hozzá tartozó infrastruktúra megépítéséhez a HOPI 20 millió eurós beruházást hajt végre Prostějovban, melynek során 160 új munkahelyet hoz létre.

A szállítás területén a HOPI teljeskörű kiszolgálást nyújt a Nestlének. A teljes közép- és kelet-európai régióban, beleértve az e-shopok szállításait is. Minden nap nagyságrendileg 100 teherautó útja fogja érinteni az új logisztikai központot.

Ezt megelőzően a HOPI már kialakított raktár konszolidációs és komplett logisztikai megoldásokat tartalmazó egyedi megoldásokat olyan partnereinknek, mint a P&G, Beiersdorf vagy Mondelēz.

Állásajánlat

minden állásajánlat

Tehergépjármű vezető – belföldi munkavégzésre (hetelős vagy napi bejárós)

fizetés: 0

további információ

Minőségügyi - munkavédelmi specialista

fizetés: 0

további információ

Minőségügyi Vezető

fizetés: 0

további információ

Miért a HOPI-t válassza?

Fő erősségünk két területből táplálkozik: kimagasló figyelmet fordítunk az ügyfeleink kiszolgálására és elégedett, munkájukat szerető kollégákkal dolgozunk együtt.

további információk a HOPI-ról
Közép-európai lefedettség
Stabilitás, rugalmasság és biztonság
Korrekt munkaadó
Minőségi ügyfélközpontúság
Növekvő hatékonyság
A munkatársainkban rejlő potenciál felszabadítása

Cégek,
amelyek bíznak bennünk

Választott referenciák
Mondeléz JDE Lindt Dr. Gerard Lucart Group METRO NCR